Loading posts...
  • Stedet for sig selv og personligt værtskab på Hesede Hovedgård

    Hesede Hovedgård er kendetegnet ved et passioneret værtspar, som selv står i front hele vejen igennem. Mødegæsterne har huset for sig selv, hvilket giver en fortrolig, hyggelig og uhøjtidelig stemning – og gode muligheder for særlige oplevelser.

  • I hopla på Hesede Hovedgård

    Når Susanne Nørgaard fra KMD skal arbejde med sit lederteam, er der flere ting, der er vigtige: At stedet ikke ligger for langt fra København. At der er ro og plads til at arbejde. At maden er god. Og at stedet er fleksibelt i forhold til hendes idéer og ønsker. Alt dette og mere til har hun fundet i Hesede Hovedgård.

  • Lederseminar på Jungshoved Præstegaard

    Lederteamet i en større dansk produktionsvirksomhed ledte efter uforstyrrede rammer til deres 2 dages lederseminar. Valget faldt på Jungshoved Præstegaard.

  • “Hos Arena Næstved har de det forkromede overblik …”

    Da Næstved Storcenter skulle afholde 30-års jubilæumsfest for personalet, blev Arena Næstved udvalgt som location for festen og arrangør. For Alida Christiansen, direktør i Næstved Storcenter, var det afgørende at hun trygt kunne overlade arrangementet til professionelle samarbejdspartnere.

  • Teambuilding

    Iron Pump gik efter sjove aktiviteter, hvor alle kan være med

    Et stort udvalg af teambuilding-aktiviteter og skønne omgivelser var afgørende for festudvalget hos virksomheden Iron Pump i Herlev, da de gik på jagt efter det helt rigtige sted til personaledagen. Valget faldt på Gavnø Slot.

  • Stevns Klint. Foto: Tage Klee

    Send dine mødedeltagere millioner af år tilbage i tiden

    Betag dine mødedeltagere med et stykke unik verdenshistorie eller send dem på en aktiv pause i den smukke og barske natur omkring UNESCO Verdensarv Stevns Klint. Mulighederne er uanede – og flere stærke mødesteder står klar til at byde Jer velkommen til mødet i unikke rammer på Stevns Klint.

  • Foto: Tage Klee

    Prøv Danmarks mørkeste “mødelokale”

    Saml dine mødedeltagere på kanten af Danmark og send dem ud i mørket for at finde vejen mod nye tider. Møns Klint byder på exceptionelle muligheder for en unik og anderledes mødeoplevelse.

  • Jonas Skaaning og Kathrine Hendriksen. (Foto: Rudy Hemmingsen)

    Møder med nærvær og charme på Rødvig Kro & Badehotel

    Kodeordene for badehotellet i Rødvig er nærvær, autenticitet, charme, natur og lokal gastronomi. Det tiltrækker i særlig grad møde- og konferencegæster, der er på udkig efter anderledes rammer.