Loading posts...
 • Iron Pump gik efter sjove aktiviteter, hvor alle kan være med

  Et stort udvalg af teambuilding-aktiviteter og skønne omgivelser var afgørende for festudvalget hos virksomheden Iron Pump i Herlev, da de gik på jagt efter det helt rigtige sted til personaledagen. Valget faldt på Gavnø Slot.

 • Stevns Klint. Foto: Tage Klee

  Send dine mødedeltagere millioner af år tilbage i tiden

  Betag dine mødedeltagere med et stykke unik verdenshistorie eller send dem på en aktiv pause i den smukke og barske natur omkring UNESCO Verdensarv Stevns Klint. Mulighederne er uanede – og flere stærke mødesteder står klar til at byde Jer velkommen til mødet i unikke rammer på Stevns Klint.

 • Foto: Tage Klee

  Prøv Danmarks mørkeste “mødelokale”

  Saml dine mødedeltagere på kanten af Danmark og send dem ud i mørket for at finde vejen mod nye tider. Møns Klint byder på exceptionelle muligheder for en unik og anderledes mødeoplevelse.

 • Jonas Skaaning og Kathrine Hendriksen. (Foto: Rudy Hemmingsen)

  Møder med nærvær og charme på Rødvig Kro & Badehotel

  Kodeordene for badehotellet i Rødvig er nærvær, autenticitet, charme, natur og lokal gastronomi. Det tiltrækker i særlig grad møde- og konferencegæster, der er på udkig efter anderledes rammer.

 • Foto: Camp Adventure

  Førstehjælp til firmaets sommerfest

  Lige om lidt står sommeren for døren og rundt om i virksomhederne er det pludselig blevet tid til at få styr på de traditionsrige sommerfester. Men hvad skal man dog finde på? Vi har samlet seks forslag til firmasommerfester – og for nemheds skyld opdelt dem i temaer, så I hurtigt kan finde dét, der passer til lige netop jeres virksomhed.

 • Lav gåturen om til en professionel guidet ’walk & talk’

  Det er smart at afbryde mødedagen med en gåtur. Og ved at forvandle gåturen til en professionelt guidet ’walk & talk’ er der store gevinster at hente for både medarbejdere og virksomheden.

 • Især sansecylinderen vakte stor opmærksomhed og var en god samtalestarter på Stjernemøders messestand.

  Stærk premiere for Stjernemøder på Nordic Meetings & Events Expo 2019

  Stjernemøder – SydkystDanmarks netværk for møde- og eventaktører – deltog for første gang på en fælles stand ved Nordic Meetings & Events Expo 2019 i Bella Center, og premieren var en succes.

 • Kom med på inspirationstur i SydkystDanmark

  Besøg vores mødedestination og få inspiration til en ny og anderledes lokation for dit næste møde, event eller konference.

 • Mød os på Nordic Meetings & Events Expo 2019

  Stjernemøder er lig med fascinerende og naturrige rammer til dit møde. Mød os og bliv inspireret på Nordic Meetings & Events Expo 2019 stand 232.

 • Den ’heldige’ brygmester

  Godt øl har noget på hjerte. Og at lave godt øl handler om at mestre teknikken, og så skal man også være lidt heldig, fortæller brygmesteren på Gavnø Slotsbryggeri, Mogens Damm.

 • Strategidag på Rødvig Kro & Badehotel

  Ledergruppen fra Sofakompagniet skulle bruge et par dage væk fra kontoret for at drøfte planerne for 2019. Valget faldt på Rødvig Kro & Badehotel på Stevns.

 • Forkælelsesdag på Sukkerfabrikken

  Rådgivningsvirksomheden VKST har over 250 medarbejdere fordelt på kontorer i Sorø og Nykøbing Falster. Da medarbejderne skulle samles til den årlige personaledag, gik chefsekretær Tina Holm Andersen på jagt efter et mødested, der kunne noget ganske særligt.