Prøv Danmarks mørkeste “mødelokale”

Foto: Tage Klee

De fleste kender Møns Klint fra besøget med familien – men vidste du, at området omkring klinten er en oplagt – og ganske unik – ramme til mødet, der skal have et aktivt og udfordrende twist? Og hvis I bliver til efter mørkets frembrud, så er der fuld valuta for pengene ved dit stjernemøde på Møn…

Møn er kendt for de postkortsmukke billeder af Møns Klint – og alle, der allerede har besøgt det enestående stykke dansk natur, husker sikkert også Danmarks længste trappe med 496 trin, som man må overvinde for at kunne nyde klinten fra stranden.

Men strabadserne er hurtigt glemt, når man står for foden af Møns Klint.

De imponerende hvide kridtskrænter falder dramatisk mod det turkisgrønne hav, og synet leder tankerne mod det græske øhav.

Foruden den dramatiske og unikke natur som helhed, så rummer området omkring Møns Klint et væld af muligheder, når I skal kombinere mødet med teambuilding eller en aktiv pause.

Gi’ kollegaerne baghjul

For dem der trænger til en fysisk pause kan vi for eksempel anbefale Adventure Race med samarbejdsøvelser og GPS-løb eller trætopklatring i skoven omkring Møns Klint – eller måske en guidet tur på mountainbike, hvor der gøres stop ved nogle af de store naturattraktioner på klinten, der passeres undervejs.

På ekspedition til fortiden

Er I mere til rolige aktiviteter, så tag på ekspedition til fortiden med en af GeoCenter Møns Klints engagerede guider, der gør jer klogere på den dramatiske natur, der vidner om dengang Danmark blev født. Eller sæt samarbejdsrelationerne i spil med det populære spil ”LoQuiz”, der bringer Jeres hold rundt i den smukke natur på Møns Klint samtidig med, at I konkurrerer i hold imod hinanden.

Danmarks mørkeste mødelokale

Aktiviteterne afvikles af Geocenter Møns Klint, hvor der naturligvis også er mulighed for at afholde selve mødet. Men har I brug for et konferencested med overnatning, så ligger Residens Møen og Hotel Præstekilde blot 25 minutters kørsel fra klinten.

Faktisk er netop et ophold ved Møns Klint efter mørkets frembrud en oplevelse, der er en rejse værd i sig selv. Møn er nemlig et af de bedste steder i verden at betragte stjernehimlen. Det giver jeres møde et tvist, som ikke fås andre steder i Danmark. Vi kalder det Danmarks mørkeste ’mødelokale’.

Certificeret Dark Sky område

Møn er som det første sted i Norden certificeret Dark Sky-område, som bevis for at nattehimlen er i særklasse her. I Dark Sky-områder er der minimal lysforurening, ingen storby-lys eller andre store lyskilder, der forstyrrer nattemørket.

Det betyder, at du på Møn kan se en helt klar og tydelig stjernehimmel og Mælkevejen. Det ser du ikke i København. Med en guidet tur ud i mørket får I en ekstraordinær og intens oplevelse med hjem fra mødet under stjernehimlen på Møn.

Interesseret i et stjernemøde på Møn?

Læs mere om mødestederne på Møn herunder, hvor du også finder kontaktinformationer og kan sende din forespørgsel direkte til stederne.

Har du brug for yderligere inspiration eller hjælp til at finde det helt rigtige sted til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Stjernemøder på info@stjernemoeder.dk eller 21 56 39 96.

Kontakt vores Stjernemødesteder på Møn