text

Residens Møen

Residens Møen, der ligger i en utrolig smuk og naturskøn del af Danmark, byder på autencitet og en helt særlig atmosfære, der absolut er værd at rejse efter.

Tilføj til
Mine steder

Hjertelig og autentisk oplevelse!

Hvis vægge kunne tale!

Residens Møen er et mindre provinshotel, der ligger i Stege på Møn, mindre end 5 kvarters kørsel fra København. Hotellet, restauranten og de tilhørende mødelokaler har til huse i en meget smuk, firfløjet bygning, der blev opført i 1703 på initiativ af Frederik den Fjerde. Bygningen tjente oprindelig som navigationsskole, siden som tugthus og sindsygehospital, så kunne vægge tale, var det nok både spændende og gruopvækkende historier, man ville høre her.

De historiske bygninger, den fredelige atriumgård og den smukke beliggenhed direkte ud til Stege Bugt, giver Residens Møen sin helt egen atmosfære, som man kun kan holde af.

Tæt kontakt med gæsterne

For værtsparret, Brit og Christian, er den tætte kontakt med gæsterne helt afgørende. Her er der ingen, der skal føle sig overset, og den fri og meget uformelle jargon gør, at man meget hurtigt føler sig hjemme her.

Også når I kommer som mødeholder bliver der lagt stor vægt på den nære og personlige kontakt, så der er sikkerhed for, at alt klapper som det skal.

CO2-frit ophold

Residens Møen har særlig omtanke for klimaet og miljøet. Her kan I med god samvittighed tænde for lyset eller åbne for varmen, da både strøm og varme kommer fra solenergi – blandt andet via en egen solcellepark.

Midt i ”Danmarks vildeste natur”

Når I opholder jer på Residens Møen, opholder I jer også midt i noget af Danmarks smukkeste og vildeste natur, så får I brug for et ”frikvarter”, bør I ikke snyde jer selv for en ægte og unik naturoplevelse. Fx en cykeltur på Møns Klint eller lystfiskeri i noget af Nordeuropas bedste geddefiskevand.