text

Geocenter Møns Klint

På GeoCenter Møns Klint kan I holde møde midt i naturen, i lyse lokaler med direkte udgang til en af Danmarks mest populære naturattraktioner – nemlig Møns Klint.

Tilføj til
Mine steder

Konference med kant!

Unik beliggenhed med et hav af muligheder

GeoCenter Møns Klints mødelokaler ligger i det tidligere Hotel Store Klints smukke hovedbygning, der ligger kun få meter fra kanten af Møns Klint. Fra de to store og lyse mødelokaler, og den tilstødende, hyggelige udestue, er der udsigt til det grønne – og direkte adgang til klinten. Den enestående beliggenhed giver en oplagt mulighed for at kombinere jeres mødearrangement med en eller flere spændende aktiviteter i det naturskønne område.

Mange ting at vælge imellem

Under et møde på GeoCenter Møns Klint er der rig mulighed for at komme ud i naturen – ja det er nærmest en pligt, når I befinder jer på disse kanter! Tag fx med en af stedets engagerede guider på mountainbiketur i Klinteskoven, på træklatring, på adventurerace eller tag en tur på stranden for at spotte verdens hurtigste dyr vandrefalken. I kan også tage på guidet tur på museet og blive klogere på Danmarks fødsel og følge op med fossiljagt på stranden nedenfor klinten. – Opholder I jer på Møns Klint efter mørkets frembrud, kan I opleve en stjernehimmel, der er helt i særklasse og en rejse værd i sig selv.

Mulighederne er mange, og GeoCenter Møns Klint står klar til at skræddersy et program, der præcist matcher jeres ønsker og behov. Og ankommer I tidligt, har I mulighed for at starte dagen med cafeens lækre morgenmadsbuffet.

Enkle men velfungerende mødelokaler

GeoCenter Møns Klints to mødelokaler er store og lyse, enkelt indrettede, men begge med projektorer, lærreder og trådløst internet. Her er det den omgivende natur, og alle de muligheder, den inviterer til, der er det helt store aktiv.

Overnatningssteder i nærheden

Residens Møen

Hjertelig og autentisk oplevelse!

Residens Møen, der ligger i en utrolig smuk og naturskøn del af Danmark, byder på autencitet og en helt særlig atmosfære, der absolut er værd at rejse efter.

  • 75 min fra København
  • 80 personer
  • 30 værelser