text

Hotel Præstekilde

Lige udenfor Stege, nærmest midt på en golfbane, ligger Hotel Præstekilde - et moderne hotel med mødefaciliteter, der kan imødekomme de flestes behov.

Tilføj til
Mine steder

Kilden til gode oplevelser!

Mødelokaler til ethvert formål

Hotel Præstekilde har faciliteterne til at kunne tilfredsstille de fleste mødearrangørers behov og er eksperter i skræddersyede løsninger. Hotellet råder over et stort udvalg af lokaler i alle størrelser, så her er både plads til jer, der skal holde et lille, intimt arrangement og til jer, der stiller med et større selskab. Med 41 komfortable værelser har stedet også overnatningsmulighed for større grupper.

Midt i den smukkeste natur

Hotel Præstekilde ligger lidt udenfor Stege på Møn med den mest fantastiske udsigt til kystlagunen Stege Nor. Og mindre end et kvarter væk kan I opleve noget af Danmarks smukkeste og mest dramatiske natur, nemlig Møns Klint. – Skal jeres møde ”krydres” med en aktivitet, er der mange spændende muligheder på klinten, men måske er det mere oplagt med en golf-oplevelse, da Hotel Præstekilde nærmest ligger midt på Møns Golfcenters baner.

Her får I ægte hygge og forkælelse

I vil helt sikkert føle jer hjemme på Hotel Præstekilde, for værtsparret, Karen og Torben Haurum, vil gøre alt, hvad de kan, for at I skal føle jer vel tilpasse – og samtidig er rammerne som skabt til hygge. Det gælder den udendørs terrasse, ”spillekælderen” og ikke mindst hotellets restaurant med lokal kunst på væggene og direkte udsigt til Stege Nor. Og køkkenet vil forkæle jer med retter, lavet fra bunden af årstidens friske råvarer – og dertil deres berømte brød, bagt på ”elefanthvedemel”.

På en klar aften anbefaler værterne i øvrigt, at man nyder Møns fantastiske stjernehimmel fra en de liggestole, der er sat op til formålet. Helt sikkert en god og afstressende måde at slutte en intensiv mødedag af på.