Send dine mødedeltagere millioner af år tilbage i tiden

Stevns Klint. Foto: Tage Klee

Er du på udkig efter unikke rammer til dit næste møde? UNESCO Verdensarv Stevns Klint er enestående i Danmark – her kan du sende dine mødegæster millioner af år tilbage i tiden.

På Stevns Klint kan du opleve noget af det mest unikke natur i Danmark – og samtidig blive sendt 66 millioner af år tilbage i tiden til dengang et meteornedslag ramte jorden og udryddede mere end halvdelen af al liv på planeten – herunder dinosaurerne.

Oplev et stykke unik verdenshistorie

Giv dine mødedeltagere en unik oplevelse med en guidet tur på klinten, hvor de på tæt hold kan opleve det tynde lag fiskeler, der vidner om meteornedslaget og som er årsagen til, at Stevns Klint i dag er UNESCO Verdensarv.

Og få den imponerede fortælling om Højerup Gl. Kirke fra 1250, der bogstaveligt talt ligger på kanten den 30 meter høje klint. Kirken er kendt for et klinteskred i 1928, der tog koret fra kirken med i faldet. I dag anvendes kirken stadig til bl.a. vielser og er et af de eneste steder i verden, hvor man kan blive borgerligt viet i en kirke.

Aktiv pause til lands og til vands

Foruden verdenarven byder den smukke og barske natur og området omkring Stevns Klint naturligvis på masser af muligheder for teambuilding og en aktiv pause fra mødet.

Vandring eller cykling på kanten af klinten med storslåede udsigter og masser af oplevelser undervejs. Eller koldkrigsmuseet Stevnsfort, hvor det underjordiske fort gemmer på Danmarks største krigshemmelighed.

Helt oplagt er det naturligvis at hoppe i den enestående Østersø i kajak eller på stand up paddle board og opleve klinten fra vandsiden.

Stærke mødesteder på Stevns Klint

Flere stærke mødesteder på Stevns er klar til at tage imod dig og dine mødedeltagere. Alle oplagte til at huse de timer, der kræver et mødelokale med AV-udstyr, lækker mad og alt der hører til et godt og effektivt møde.

Skal det være uformelt og anderledes, så tag et kig på Rødvig Ferieby, der med sine fredelige omgivelser og afslappede atmosfære, gør stedet til et oplagt valg for jer, der vil prøve noget andet end standardvaren. To udendørs tipi’er kan tages i brug til en hyggelig aften, hvor maden tilberedes over grill eller bål i det store udekøkken – af professionelle kokke eller måske af mødedeltagerne selv.

Eller det hyggelige Rødvig Kro og Badehotel, hvor kodeordene er nærvær, autenticitet, charme og lokal gastronomi. Et oplagt mødested til de møder, der kræver lidt ekstra og hvor der skal andet en standard konferencepakker og buffeter til for at imponere deltagerne.

Helt i vandkanten og med udsigt til Køge Bugt og Øresundsbroen i det fjerne kan i mødes på det hyggelige Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov. Her emmer af historie og nostalgi og der sættes en ære i at servere ærlig og velsmagende mad lavet fra bunden.

Konference og Hotel Klinten, der er skabt til møder og konferencer, kan I også mødes med tæerne i vandkanten og en fantastisk udsigt over Østersøen og Rødvigs hyggelige havn. Her er der tænkt over enhver detalje i forhold til Jeres møde – og netop derfor er stedet 13 gange blevet stemt i top fem blandt danske konferencecentre.

Interesseret i et stjernemøde på Stevns?

Læs mere om mødestederne på Stevns herunder, hvor du også finder kontaktinformationer og kan sende din forespørgsel direkte til stederne.

Har du brug for yderligere inspiration eller hjælp til at finde det helt rigtige sted til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte Stjernemøder på info@stjernemoeder.dk eller 21 56 39 96.

Kontakt vores Stjernemødesteder på Stevns

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig Kro & Badehotel

Anderledes og autentisk mødested!

Få en autentisk badehoteloplevelse med masser af lys og luft, samt gode muligheder for at kombinere det faglige med de mange unikke oplevelser ved Verdensarv Stevns Klint.

  • 60 min fra København
  • 100 personer
  • 40 værelser

Rødvig Ferieby

Uformelt og alternativt mødested!

I Rødvig Ferieby kan I være faglige i en dejlig afslappet og meget uformel atmosfære. Her er i midt i naturen med ro til at tænke stort og rum til både leg og læring.

  • 60 min fra København
  • 80 personer
  • 26 hytter

Konference og Hotel Klinten

Konferencecenter i rolige omgivelser!

Konference & Hotel Klinten har fungeret som kursusejendom i mere end 35 år, så her ved man, hvad der skal til for at skabe et effektivt møde eller kursus.

  • 60 min fra København
  • 135 personer
  • 58 værelser