text

Konference og Hotel Klinten

Konference & Hotel Klinten har fungeret som kursusejendom i mere end 35 år, så her ved man, hvad der skal til for at skabe et effektivt møde eller kursus.

Tilføj til
Mine steder

Konferencecenter i rolige omgivelser!

Skabt til møder og konferencer

Konference & Hotel Klinten er skabt til møder og konferencer, så her er indretning, komfort, lysforhold, akustik, indeklima og alt det andet, der skal til, for at der er rart at være her, tænkt ind fra starten. Her er mødelokaler i alle størrelser og med alle de tekniske faciliteter, I har brug for. Her er mange ”hyggekroge” – såvel inde som ude – masser af udenomsplads, terrasser og lounges og “klintenhulen” der byder på spil og socialt samvær. Og ikke mindst er der et meget servicemindet og nærværende personale, der er med til at skabe stedets afslappede og dejligt uformelle atmosfære. – Ikke uden grund er Konference & Hotel Klinten i 2018, og for 13. gang, blevet stemt i top fem blandt danske konferencecentre.

Suveræn beliggenhed

Konference & Hotel Klinten ligger i Rødvig på Stevns, en lille times kørsel fra København og bare 30 km fra Køge. Hotellet ligger på toppen af en skråning med direkte udsigt til Østersøen og Rødvigs hyggelige havn. Fra hotellet er der en trappe ned til stedets egen, dejlige sandstrand.

Fra Konference & Hotel Klinten er der ikke langt til Boesdal Kalkbrud, Koldkrigsmuseum Stevnsfort og Højerup Kirke. Stevns Klint, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, ligger små syv km væk og kan blandt andet nås via en rask og meget smuk tur ad ”Trampestien”, der starter i Rødvig og løber langs klintekanten hele vejen til den berømte klint.

Der er højt til loftet i mere end én forstand!

Konference & Hotel Klinten vil gerne gøre deres yderste for, at jeres arrangement bliver så effektivt og vellykket som overhovedet muligt. Derfor bliver I altid tilbudt gratis ”før-arrangement-rådgivning” og en udtømmende tjekliste, så I er sikre på, at der er taget højde for alt, inden jeres arrangement løber af stablen. Det giver tilfredse kunder og ro i maven for alle parter!