text

Rødvig Kro & Badehotel

Få en autentisk badehoteloplevelse med masser af lys og luft, samt gode muligheder for fantastiske gåture og pause til Verdensarv Stevns Klint.

Tilføj til
Mine steder

Anderledes og autentisk mødested!

På Rødvig Kro & Badehotel er autencitet et nøgleord

Er I på udkig efter et anderledes og autentisk mødested, bør I prøve Rødvig Kro & Badehotel, der ligger i Rødvig på Stevns – mindre end en times kørsel fra København. Her vil I nemlig møde ægte badehotel-charme – lyse, afdæmpede farver, en helt særlig ro, pejsehygge og et køkken, der gør sit ypperste for at forkæle gæsterne. Her er højt til loftet med plads til at tænke store tanker og til at være kreativ. Her kan I arbejde uforstyrret, så I sikrer optimalt udbytte af jeres møde.

Fantastiske omgivelser

Rødvig Kro & Badehotel byder på masser af plads – både inde og ude. Med sin beliggenhed lige overfor ”Trampestien”, der følger Stevns Klint, indbyder omgivelserne i den grad til ”walk & talk” med indlagt unik naturoplevelse. I kan også opleve klinten fra en chartret båd eller fra kajak, hvis I har mod på det. Eller oplev klinten på en guidet tur og hør, hvorfor den er udråbt som UNESCO verdensarv. – De morgenfriske kan starte dagen med en dukkert fra badebroen lige overfor hotellet.

Professionalisme og godt værtskab

For værtsparret, Kathrine Hendriksen og Jonas Skaaning, der har drevet Rødvig Kro & Badehotel i de sidste 11 år, er begreber som professionalisme og godt værtskab helt centrale. De mange års erfaring fra branchen har blandt andet lært dem, hvor vigtigt det er, at rammerne er i orden, så I som kunder altid sikres de bedst mulige betingelser for at få noget værdiskabende med hjem. Derfor er support, både i det store og det små, øje for detaljen og den personlige gæsteoplevelse også helt afgørende for værterne, for her er der ingen, der skal føle sig som blot et nummer i rækken!