Førstehjælp til firmaets sommerfest

Foto: Camp Adventure

Lige om lidt står sommeren for døren og rundt om i virksomhederne er det pludselig blevet tid til at få styr på de traditionsrige sommerfester. Men hvad skal man dog finde på? Vi har samlet seks forslag til firmasommerfester – og for nemheds skyld opdelt dem i temaer, så I hurtigt kan finde dét, der passer til lige netop jeres virksomhed.

’Jamen, du sørger da for vores sommerfest igen i år, ikke?’

Chefen har igen i år valgt at udpege dig som arrangør for den traditionsrige sommerfest i firmaet, og så er gode råd dyre. For i en travl hverdag kan det unægteligt være svært at være kreativ på kommando og diske op med et program til en sommerfest, der både giver smil på læben hos de kræsne kolleger og samtidig til en pris, som ikke giver chefen en blodprop.

Heldigvis er hjælpen nær: Vi har samlet et udvalg af aktiviteter der er velegnet til firmaets sommerfest og opdelt dem efter temaer. Så her er både noget for jer, der gerne vil have sved på panden, jer, der vil mærke historiens vingesus eller til jer, der gerne vil ud i naturen.

Fælles for alle aktiviteterne er, at de kan nås med bus fra København på omkring en time og kan kombineres med middag og overnatning på hoteller og konferencecentre på Sydsjælland og Møn.

For jer, der vil gerne vil have sved på panden

Klatreparken på Camp Adventure

Tag kollegaerne med på udflugt til Camp Adventure der byder på klatrebaner for alle. Banerne kommer i mange forskellige niveauer, så der er noget for alle, uanset om du ønsker at flytte grænser, få trænet hele kroppen eller bare have en sjov dag i den skønneste natur.

BONUS: Klatreparken er nabo til den flotte nye attraktion Skovtårnet – snyd ikke jer selv for at opleve udsigten fra det imponerende trætårn.

Mountainbike langs Møns Klint

Se Møns Klint og Klinteskoven på toptunede mountainbike cykler – enten med høj fart og spænding eller en stille og rolig tur – det er helt op til jer. Undervejs gøres der stop ved Møns Klint naturattraktioner, hvor jeres guide fortæller om naturen, geologien, dyrene og planterne. En rigtig god måde at forene gode naturoplevelser og fysiske udfoldelser.

BONUS: Oplev Danmarks længste trappe – 496 trin fra toppen af Møns Klint og ned til stranden. Og ja, du skal også op igen … til gengæld er udsigten garanteret alle anstrengelser værd.

For jer, der vil mærke historiens vingesus

Oplev Gavnø Slot

Gavnø Slot er et af Danmarks smukkeste rokokoslotte og en vigtig del af Danmarks kulturarv. Stedets fantastiske historie er et studie værd, så grib chancen og lad professionelle guider lede jer gennem det imponerende rokokoslots fine gemakker, hvor I blandt andet kan opleve Nordeuropas største private malerisamling.

BONUS: Mød brygmesteren på slottet. På Gavnø Slot har I mulighed for at slutte dagen af på Danmarks eneste slotsbryggeri. Her er unik stemning og spændende, velsmagende øl – alle brygget på Gavnøs egne recepter.

Besøg Gisselfeld Kloster

Kom helt tæt på den autentiske, historiske slotsstemning og oplev Gisselfeld Kloster indefra. Gå gennem de smukke saloner og få fornemmelsen af at være en del af den adelige storhedstid helt tilbage til 1600-tallet. Gisselfeld Kloster byder på mange skønne unikaer, og er blandt andet kendt for en enestående samling af porcelæn.

BONUS: Besøg Paradehuset ved Gisselfeld Kloster, der drives af havedesigner Stig Lauritsen – bl.a. kendt fra haveprogrammet ’Have haves’ på TV2 – og landskabsarkitekt Greg Kobett. De driver Paradehuset som et rum for sanseoplevelser med vægt på historiske og eksotiske planter.

For jer, der vil opleve naturen

Firmaudflugt på hesteryg

På Feddet Strand Resort i Faxe Ladeplads findes der nogle fantastiske, flotte og varierende ridestier, som du og dine kollegaer kan opdage fra ryggen af islandske hest. De islandske heste tager jer med langs stranden, over heden, gennem fyrreskoven og viser jer Sydsjælland fra sin flotteste side.

BONUS: På Feddet Strand Resort kan I også prøve kræfter med et GPS-løb eller prøve en tur i kajak.

Vandretur ved Stevns Klint UNESCO Verdensarv

Tag på en guidet tur på Stevns Klint og hør om det 66 mio. år gamle drama. Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCOs verdensarvliste takket være et tyndt lag af fiskeler, som kan ses i klinten. Fiskeleret er et synligt bevis på det meteornedslag, der for 66 mio. år siden førte til, at dinosaurerne uddøde. På turen får I også fortællingen om Højerup Gamle Kirke og den industrielle udnyttelse af klinten gennem tiden.

BONUS: I kan kombinere vandreturen ved Stevns Klint med et besøg ved Koldkrigsmuseum Stevnsfort og afslutte turen med spisning på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov eller Rødvig Kro & Badehotel.