text

Destination Gisselfeld

Her går kvalitet og autencitet op i en højere enhed! Hold jeres næste møde i historiske rammer og fold jer ud i noget af Danmarks smukkeste natur.

Tilføj til
Mine steder

Historiske rammer og smuk natur!

En samlet mødeoplevelse

På Gisselfelds jorde, midt i noget af Sjællands smukkeste natur og blot 50 minutters kørsel fra København, finder I en række aktører, der sammen kan tilbyde en mødeoplevelse, hvor både historien, naturen og den gode mad er i spil. Destination Gisselfeld er et samarbejde mellem Camp Adventure og en række aktører på og omkring Gisselfeld Kloster.

Foto af Tårnet: Camp Adventure/EFFEKT Arkitekter

Gisselfeld Kloster

Gisselfeld Kloster, der, i sin nuværende form, blev bygget af Peder Oxe i midten af 1500-tallet, emmer af historie og autencitet. Det fine renæssancebyggeri er ikke bare en fryd for øjet, men også de perfekte rammer for møder og events af enhver art. Skal det være småt og intimt, er der ideelle mødeforhold i ”Fiskemesterhuset” med 35 siddepladser eller det smukke ”Paradehuset”, Gisselfelds fortryllende orangeri, der er som skabt til forkælelse af sanserne. Skal det være stort og prangende kan det tidligere kornmagasin, ridehal og tennisbane ”Peder Oxe Hallen” lejes, og skal det være overvældende og eventyrligt, kan Riddersalen lejes til 60 siddende gæster. Til større events kan slotsparken rumme op til 10.000 gæster.

Camp Adventure

Æstetik, arkitektur og en unik og anderledes naturoplevelse er nøgleordene, når I bevæger jer op i Camp Adventures internationalt anerkendte nye udsigtstårn. Fra det 45 meter arkitekttegnede udsigtstårn kan I ikke blot nyde træernes kroner set oppefra, men også en fantastisk udsigt 25 km udover det kuperede sydsjællandske herregårdslandskab.

Camp Adventure har til huse i en af Gisselfelds tidligere hovedgårde, Møllegården Brødebæk. Camp Adventure rummer ud over Tårnet Danmarks største klatrepark med 10 forskellige forhindringsbaner. Herunder landets to længste svævebaner på knap ½ km. Her er udfordringer for alle og de perfekte rammer til en spændende gruppeaktivitet, en gang teamudvikling, en sjov ”ryste-sammen-dag” eller aktiviteter med fokus på samarbejde, kommunikation og proces. Har I brug for det, tilbyder Camp Adventure også lokaler til større og mindre møder i historisk smukke og uformelle omgivelser.

Traktørstedet i Gisselfelds skove

Det gamle traktørsted, Villa Gallina, der, uden at overdrive, nok må siges at have en af Danmarks smukkeste beliggenheder, fungerer som á la carte-restaurant og selskabsrestaurant med plads til 180 spisende gæster. Restauranten ligger kun tre km fra Gisselfeld Kloster og er et oplagt spisested i kombination med møder på klosteret eller aktiviteter hos Camp Adventure. Maden er lavet fra grunden med vægt på kvalitet og friske råvarer, og inspirationen er hentet i det klassiske danske, franske og italienske køkken. Villa Gallina tilbyder også mødepakker, hvis I ønsker at holde jeres møde, konference, produktlancering eller andet midt i de fredelige og utroligt idylliske omgivelser.

Overnatningssteder i nærheden

Mindeværdig

Beslutninger kræver inspirerende omgivelser!

”Mindeværdig” står for det nordisk enkle og rene liv med fokus på autencitet. Her føler man sig hjemme, ikke som i ens eget hjem, men hjemme som i den følelse, hvor man er sig selv.

  • 60 min fra København
  • 170 personer
  • 19 værelser

Slangerupgaard Kursuscenter

Kursuscenter i idyl og charme!

Kom ned i gear og find roen og koncentrationen i de mest romantiske omgivelser på den gamle firlængede gård Slangerupgaard. Her er plads til både det hyggelige og seriøse møde.

  • 60 min fra København
  • 70 personer
  • 30 værelser

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Hyggelige og afslappende møder!

På Dalby Hotel får I en autentisk hotel- og mødeoplevelse i hyggelige og afslappede omgivelser. Hotellet byder på god mad fra deres egen Restaurant Bregnen.

  • 45 min fra København
  • 70 personer
  • 28 værelser