text

Gavnø Slot

Slotsbryggeriet på Gavnø Slot kan blive rammen om jeres næste møde eller firmaevent. Her er masser af plads og mulighed for mange spændende aktiviteter.

Tilføj til
Mine steder

Historiske og unikke omgivelser!

Her mødes gammelt og nyt

Gavnø Slot er et af Danmarks smukkeste rokokoslotte og en vigtig del af Danmarks kulturarv, så placerer I jeres firmaarrangement her, får I med garanti en helt unik og mindeværdig oplevelse.

Slotsbryggeriet, der har til huse i slottets rustikke avlsbygninger fra 1800-tallet, kan rumme op til 300 gæster og er den perfekte ramme for årets firmafest, en konference, et større kundearrangement eller en kick-off event for medarbejderne. Her får I en historisk oplevelse, som mødedeltagerne vil se tilbage på og mindes.

Et sted med masser af muligheder

Gavnø Slot og slotspark er kendt som et sted med mange aktiviteter, så holder I jeres firma-arrangement her, er det oplagt at kombinere det med én eller flere af de mange oplevelsesmuligheder, stedet tilbyder. Her kan I fx få rykket jeres grænser på den udfordrende trætopbane Gavnø Go Fly, prøve kræfter med sjove og krævende samarbejdsøvelser, lerdueskydning eller noget helt fjerde. Her er en masse aktiviteter, der alle egner sig godt i forbindelse med et teambuilding-arrangement. – Og når nu omdrejningspunktet er slottets eget bryggeri, vil ølsmagning naturligvis også være et oplagt indslag.

Stedets fantastiske historie er selvfølgelig også et studie værd, så grib chancen og lad professionelle guider lede jer gennem det imponerende rokokoslots fine gemakker, hvor I blandt andet kan opleve Nordeuropas største private malerisamling.

Eller tag på havevandring og se den romantiske rosenhave og et væld af sjældne planter og træer.

Nemt at komme til

Gavnø Slot ligger lidt udenfor Næstved på Sydsjælland og ikke langt fra Sydmotorvejen, så det er nemt at komme til både fra nord og syd. Kun 1 time fra København.

Overnatningssteder i nærheden

Karrebæksmindefjord

Fjordudsigt og skøn natur!

Karrebæksmindefjord finder i på Enø omgivet af smuk natur og vand til alle sider. Her kan i afholde det perfekt møde, kursus eller konference i de skønneste omgivelser.

  • 60 min fra København
  • 220 personer
  • 42 værelser

Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter

Her skabes rum til vækst!

Fantastisk beliggenhed, et anerkendende og imødekommende personale, miljøbevidsthed og arbejdsforhold, der skaber glade og motiverede medarbejdere!

  • 65 min fra København
  • 150 personer
  • 120 værelser