Mød os på Nordic Meetings & Events Expo 2019

Anderledes, fascinerende, historiske og naturrige rammer til de møder, der skal kunne noget særligt. Tæt på København og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Det er, hvad der venter, hvis du tør tænke ud af Hovedstaden og vende blikket mod Sydsjælland og Møn.

Prøv noget nyt og vend blikket mod Sydsjælland og Møn, når der skal arrangeres konferencer, workshops, møder, teambuilding-dage og andre events, som deltagerne husker. Sådan lyder budskabet fra Stjernemøder, det nye netværk med 29 spændende mødesteder på Sydsjælland og Møn, som du for første gang kan møde på Nordic Meetings & Events Expo 2019.

Vores hoteller, konferencecentre og mødesteder ligger kun en times tid fra København, kvaliteten er i top og priserne er konkurrencedygtige. Og så har vi naturen, pladsen og roen, som kan være med til at skabe et anderledes møde eller event end i København” siger Heidi Larsen, netværks- og forretningsudviklingschef i VisitSydsjælland-Møn A/S, der står bag netværket.

Vi glæder os til at deltage på Nordic Meetings & Events Expo i år med en stor samlet destinationstand, hvor vi sammen vil sprede budskabet om mulighederne, hvis du som mødeindkøber bevæger dig sydpå. På standen kan du møde 16 topprofessionelle konferencesteder, der hver især har noget unikt at byde ind med” fortsætter Heidi Larsen

Sæt sanserne i spil

Det nye netværk er gået i luften med portalen Stjernemøder.dk, hvor du finder inspiration til mødesteder og aktiviteter – og hvor du hurtigt kan indhente tilbud.

Og nu kan du altså også møde Stjernemøder på stand nr. 232 og få en forsmag på, hvad der venter på Sydsjælland og Møn. Kom forbi og få en kop kaffe, en god snak om mulighederne – og ikke mindst – sæt sanserne i spil, når vi inviterer dig indenfor i vores sansecylindere, der sætter udsigten, naturen og stjernerne i spil.

Indehaver af Residens Møen, Christian Petersen, glæder sig til at præsentere Stjernemøder på messen:

Jeg håber, at flere mødearrangører får øje på den buket af smukke konferencesteder, som vi har i Sydsjælland og på Møn – midt i noget af Danmarks smukkeste natur” siger han og fortsætter:

Hver for sig er vi gode, men når vi går sammen, mener jeg, at området bliver meget mere attraktivt for den professionelle mødebooker. Og vi er blot én time fra København” siger Christian Petersen, Residens Møen.

Se her, hvem du kan møde på Stjernemøder stand nr. 232

Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter

Her skabes rum til vækst!

Fantastisk beliggenhed, et anerkendende og imødekommende personale, miljøbevidsthed og arbejdsforhold, der skaber glade og motiverede medarbejdere!

 • 65 min fra København
 • 150 personer
 • 120 værelser

Slangerupgaard Kursuscenter

Kursuscenter i idyl og charme!

Kom ned i gear og find roen og koncentrationen i de mest romantiske omgivelser på den gamle firlængede gård Slangerupgaard. Her er plads til både det hyggelige og seriøse møde.

 • 60 min fra København
 • 70 personer
 • 30 værelser
Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig Kro & Badehotel

Anderledes og autentisk mødested!

Få en autentisk badehoteloplevelse med masser af lys og luft, samt gode muligheder for at kombinere det faglige med de mange unikke oplevelser ved Verdensarv Stevns Klint.

 • 60 min fra København
 • 100 personer
 • 40 værelser

Rødvig Ferieby

Uformelt og alternativt mødested!

I Rødvig Ferieby kan I være faglige i en dejlig afslappet og meget uformel atmosfære. Her er i midt i naturen med ro til at tænke stort og rum til både leg og læring.

 • 60 min fra København
 • 80 personer
 • 26 hytter

Konference og Hotel Klinten

Konferencecenter i rolige omgivelser!

Konference & Hotel Klinten har fungeret som kursusejendom i mere end 35 år, så her ved man, hvad der skal til for at skabe et effektivt møde eller kursus.

 • 60 min fra København
 • 135 personer
 • 58 værelser