text

Slangerupgaard Kursuscenter

Kom ned i gear og find roen og koncentrationen i de mest romantiske omgivelser på den gamle firlængede gård Slangerupgaard. Her er plads til både det hyggelige og seriøse møde.

Tilføj til
Mine steder

Kursuscenter i idyl og charme!

Fred og idyl omsat til energi og motivation

Hvis I vil holde jeres arrangement i fredelige og idylliske omgivelser, er Slangerupgaard Kursuscenter et rigtigt godt valg, for den gamle, firlængede gård emmer i den grad af hygge og romantik. Her kan I være faglige eller tage et ”frikvarter” i den lukkede gård, omgivet af træer og smukt bindingsværk.

Den nænsomt restaurerede gård fra 1857 ligger naturskønt og fredeligt i udkanten af Faxe Ladeplads og blot en times kørsel fra København. Med heste, kaniner og katte er stemningen helt landlig på Slangerupgaard, hvor tiden næsten synes at stå stille. I disse fredelige og afslappende omgivelser får I automatisk skuldrene ned og motivationen op.

Bygger på 30 års erfaring

Slangerupgaard har fungeret som kursuscenter i mere end 30 år, så her kan I med ro i maven placere jeres næste firmaarrangement. Med fem smukke og lyse mødelokaler og alle tekniske faciliteter i orden og med et værtspar, der vil gøre alt, hvad de kan, for at I skal føle jer hjemme, er banen kridtet op til et vellykket arrangement. – Med utallige hyggekroge, både inde og ude, en unik bar, dart, billard mv. er der også rige muligheder for afslappende socialisering, når der er behov for det.

Mad og drikke

Maden har ofte stor betydning, når man er på kursus, og her vil I ikke blive skuffet på Slangerupgaard, hvor køkkenet er helligt. Her er ikke noget med halvfabrikata eller fastfood, men udelukkende mad, der er lavet fra grunden – og så vidt muligt af råvarer fra lokale producenter. Og udvalget af vine svarer naturligvis i kvalitet til den høje standard på menuen.