Strategidag på Rødvig Kro & Badehotel

“Vand gør altså et eller andet ved dig …”

Sofakompagniet valgte Rødvig Kro og Badehotel, da virksomhedens ledergruppe skulle bruge et par dage væk fra kontoret for at drøfte planerne for 2019. Kort afstand til København, skøn natur og et godt køkken var de vigtigste parametre.

”Vi havde brug for at hive hele ledergruppen ud fra vores hovedkontor, så vi kunne få ro til at drøfte vores vækstplaner,” fortæller Per Tejlmand, sales- & hr-manager i Sofakompagniet.

Hvis du holder den slags intensive møder hjemme på dit eget kontor, så er der altid risiko for, at du bliver forstyrret af den daglige drift. At du lige bliver nødt til at forlade mødet i 5 minutter, for at forholde dig til et spørgsmål, der er dukket op. Derfor var det vigtigt for os, at vi kunne hive stikket fuldstændigt ud,” siger han.

Sofakompagniet har hovedsæde i Ringsted, men mange af de ledende medarbejdere bor i København eller Københavns omegn, derfor var det vigtigt, at mødestedet lå i relativ kort afstand til København. Men ikke i selve København.

”Vi ville gerne have et sted, hvor vi havde lyst til at blive og overnatte. Hvis vi havde valgt et mødested i København, så var der nok nogle, der ville tage hjem for at sove. Men vi er en ung virksomhed, der er vækstet meget, og vi er en del nye i ledergruppen, der har brug for at lære hinanden bedre at kende. Samtidig var det vigtigt for os, at vores mødested lå i naturskønne omgivelser. På Rødvig Kro- og Badehotel har du udsigt til vandet fra mødelokalet, og vand gør altså et eller andet ved dig,” siger Per Tejlmand.

”Omkring frokost tog vi en spadseretur langs kysten. Det er lidt noget andet end at gå en tur på Vesterbrogade. Og det blev også til en fælles løbetur om morgenen, det var en god start på dagen,” siger han.

Selvfølgelig var det også vigtigt, at køkkenet var af høj standard, og det opfyldte Rødvig Kro- og Badehotel, siger Per Tejlmand.

”Jeg har været til mange konferencer og møder. Og er der én ting, der bare skal være i orden, så er det maden. Det er en væsentlig parameter. I løbet af vores to-dages møde fik vi lavet en rigtig god plan for Sofakompagniet i 2019, og samtidig fik vi ’value for money’ på Rødvig Kro- og Badehotel,” slutter Per Tejlmand.

OM SOFAKOMPAGNIET:

Sofakompagniet har hovedsæde i Ringsted. Virksomheden har på få år fået stor succes med at sælge håndlavet kvalitet, designet i Danmark, til faste lave priser og uden dyre mellemled.

Rødvig Kro & Badehotel

Få en autentisk badehoteloplevelse med massere af lys og luft samt gode muligheder for fantastiske gåture! Se mere her.