text

Hotel Frederiksminde

Hotel Frederiksminde er en del af ”Mindeværdig” som står for det nordisk enkle og rene liv med fokus på autencitet. Her føler man sig hjemme, ikke som i ens eget hjem, men hjemme som i den følelse, hvor man er sig selv.

Tilføj til
Mine steder

Beslutninger kræver inspirerende omgivelser!

Hotel Frederiksminde

Hotel Frederiksminde skaber med sine historiske omgivelser og naturskønne beliggenhed de perfekte rammer for jer, der vil holde et møde udover det sædvanlige. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale romantiske stil fra 1890’erne. Her er eksklusivt, men alligevel hviler der en behagelig og afslappet atmosfære over stedet, der får skuldrene til at falde ned – og ting til at ske!

Hotel Frederiksminde har tre mødelokaler i forskellige størrelser. Det mindste er den historiske ”Snaphanestue”, der kan rumme op til 14 personer, mens det største er den elegante ”Frederiksmindesal”, der har plads til ca. 110 gæster.

Michelin køkken

Køkkenet på Hotel Frederiksminde bliver ledet af køkkenchef Jonas Mikkelsen, der har sørget for at restauranten har gjort sig fortjent til en Michelin-stjerne siden 2016.  Her sørger køkkenet for at forkæle jer med mad, der er lavet af råvarer af absolut bedste kvalitet: Havets friske udbud, sæsonens vildt, naturens vilde urter og fristelser fra små, lokale producenter.

En del af “Mindeværdig”

”Mindeværdig” er et samarbejde mellem Hotel Frederiksminde i Præstø og Rønnede Kro, der begge prioriterer kvalitet, autencitet og bæredygtighed højt. Begge virksomheder har til huse i udsøgte og historisk interessante bygninger, der er istandsat med de allerbedste materialer og indrettet med møbler og inventar, der matcher deres historie.