text

Danhostel Faxe

Danhostel Faxe Vandrerhjem er et moderne konferencecenter. Vi har den smukkeste beliggenhed på kanten af Faxe Kalkbrud, som er Europas største.

Tilføj til
Mine steder

Til møde med en unik udsigt!

Moderne og nytænkende løsninger

Danhostel Faxe Vandrerhjem er et moderne konferencecenter. Et sted der afholdes mange møder, kurser og mindre konferencer. Vi har den smukkeste beliggenhed på kanten af Faxe Kalkbrud, som er Europas største. Vores overnatningstilbud er baseret på nytænkning inden for vandrerhjem. Vi tilbyder møde og konference faciliteter i en høj kvalitet og samtidig til en attraktiv pris. Vi sætter stor pris på at kunne levere et professionelt produkt af høj service og kvalitet.

Plads til fleksibilitet

Hvis du kunne tænke dig og se Danmarks flotteste udsigt og besøge et hostel som leverer en service i høj kvalitet, så er det Danhostel Faxe Vandrerhjem du skal tage til. Vores fokus er altid på på gæsten som vil opleve et møder- og konference sted i rolige omgivelser med smuk natur og plads til fleksibilitet.

Kalkbrud som mødested

Vores destination er en oplevelse i sig selv, da vores beliggenhed er så unik. Vi ligger på kanten af et 63 millioner år gammelt koralrev som er Europas største. Fra vores udsigtsplatform kan du se hele kalkbruddet oppefra, og muligvis komme til at opleve de smukkeste solopgange. Du kan gå på opdagelse i kalkbruddet, og finde millioner år gamle fossiler. Det er en anderledes oplevelse som du ikke vil være foruden.

Derudover har vi gennem mere end snart 30 år været en social virksomhed/beskyttet beskæftigelse for mennesker med særlige behov. I praksis betyder det at alle medarbejdere og elever er en aktiv del af hverdagen hos os. Gæsterne finder sig altid godt til rette, da vores medarbejdere er meget behjælpelige.