Forkælelsesdag på Sukkerfabrikken

Hvad gør man, når ens medarbejdere er en stor blandet flok, der har vidt forskellige ønsker til en medarbejderdag?

Rådgivningsvirksomheden VKST har over 250 medarbejdere fordelt på kontorer i Sorø og Nykøbing Falster. Da medarbejderne skulle samles til den årlige personaledag, gik chefsekretær Tina Holm Andersen på jagt efter et mødested, der kunne noget ganske særligt.

Valget faldt på Sukkerfabrikken, der som navnet antyder er indrettet i den tidligere sukkerfabrik i Stege. Stedet er – takket være sin industrielle fortid – kendetegnet ved en anderledes stemning end mere konventionelle mødesteder.

Vores medarbejderdag skal være en ren forkælelsesdag, og vi har valgt Sukkerfabrikken, fordi vi kommer rigtig mange mennesker, og så har stedet en lidt rå atmosfære. Det er ikke så opstablet, og det kunne vi godt lide” siger Tina Holm Andersen.

Otte tema-ture på Møn

Efter foredrag og frokost kunne VKST’ medarbejdere drage ud på otte forskellige ture rundt på Møn – alle med hver deres tema. Turene er er sammensat af den lokale turistinformation House of Møn, der i et tæt samarbejde med Tina Holm Andersen fra VKST har skabt et meget alsidigt aktivitetsprogram.

Vi har valgt Møn, fordi den byder på alle facetter, i forhold til, hvad vi gerne vil have omkring en medarbejderdag. Der skal være noget, til dem, der vil have action, og der skal være noget til dem, der bare vil gå og tale med en kollega, så der er egentlig noget for enhver smag.” siger Tina Holm Andersen.

Sukkerfabrikken

Den gamle sukkerfabrik i Stege er en unik kombination af industrikultur og natur. Her får i rustikke store lokaler. Se mere her!