Pressemeddelelse

Nyt Netværk:

Stjernemøder udfordrer branchen: SydkystDanmark går benhårdt efter en større bid af det attraktive mødemarked

Anderledes, fascinerende, historiske og naturrige rammer til de møder, der skal kunne noget særligt. Tæt på København og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Det er de argumenter, der skal få flere mødearrangører til at tænke ud af Hovedstaden og vende blikket mod Sydsjælland og Møn. Første træk i kampen for at lokke flere møder mod syd er webportalen Stjernemøder.dk.

Prøv noget nyt og vend blikket mod Sydsjælland og Møn, når der skal arrangeres konferencer, workshops, møder, teambuilding-dage, julefrokoster og andre events.

Sådan lyder budskabet fra Stjernemøder, det nye netværk for erhvervsturisme i Sydsjælland og Møn, der netop er gået i luften med en ny webportal www.stjernemøder.dk

”Der er et kæmpe potentiale derude, og vi har så meget at byde ind med i SydkystDanmark, når det gælder erhvervsturisme,” siger Heidi Larsen, netværks- og forretningsudviklingschef i VisitSydsjælland-Møn A/S.

”Vores restauranter, hoteller og konferencecentre ligger tæt på København, kvaliteten er i top og priserne er konkurrencedygtige. Og så har vi naturen, pladsen og roen, som kan være med til at skabe et anderledes møde end i København. Med vores nye netværk Stjernemøder samler vi kræfterne, og nu går vi benhårdt efter at få en større bid af mødemarkedet,” siger hun.

”Jeg tror, at mange desværre har en mental barriere, der handler om, at der er meget langt fra København til Sydsjælland. Men det tager faktisk kun 1 time at nå de første Stjernemødesteder – og hvis man synes, det er lang tid, kan man sagtens gøre transporten til en del af mødet i en konferencebus” foreslår Heidi Larsen.

Vend blikket mod syd

På den nye webportal kan professionelle mødeplanlæggere finde inspiration til det næste møde: For eksempel møder i historiske rammer eller møder med store naturoplevelser inkluderet. Portalen kan også give et lynhurtigt overblik over de 29 Stjernemødesteders faciliteter og kapacitet, lige som alle kontaktoplysninger er samlet her.

Formålet med Stjernemøder.dk er naturligvis, at især de københavnske mødeplanlæggerne får øjnene op for mulighederne og vælger at afholde deres møder i SydkystDanmark – frem for de mere traditionelle valg i København eller Nordsjælland.

Blandt de mange steder, man kan møde på Stjernemøder.dk er Residens Møen i Stege. Indehaver Christian Petersen ser frem til et styrket samarbejde i netværket og at flere mødearrangører vender blikket mod syd:

”Jeg håber, at flere mødearrangører får øje på den buket af smukke konferencesteder, som vi har i Sydsjælland og på Møn – midt i noget af Danmarks smukkeste natur,” siger han og fortsætter:

”Hver for sig er vi gode, men når vi går sammen, mener jeg, at området bliver meget mere attraktivt for den professionelle mødebooker. Og vi er blot én time fra København,” siger Christian Petersen, Residens Møen.

 

FAKTA:

Stjernemøder er et netværk af 29 stjernepartnere, der lægger anderledes, historiske, fascinerende og naturrige rammer til de møder, der skal kunne noget særligt. Når kollegaerne skal inspireres, når ledelsen skal præstere og når kunderne skal begejstres.

Stjernemøder er søsat af VisitSydsjælland-Møn A/S, der arbejder med at fremme turismen i Stevns, Faxe, Vordingborg og Næstved kommuner.

Web: www.stjernemøder.dk
Følg Stjernemøder på Linkedin: www.linkedin.com/showcase/stjernemøder/

 

Kontakt:
Heidi Larsen, netværks- og forretningsudviklingschef, VisitSydsjælland-Møn A/S, tlf. 2156 3996, hl@vism.dk
Martin HH Bender, direktør, VisitSydsjælland-Møn A/S, tlf. 2929 6459, mb@vism.dk
Christian Petersen, indehaver, Residens Møen, tlf. 22 36 72 72