text

Venue Møn

På den gamle sukkerfabrik i Stege kan I opleve en unik kombination af industrikultur og natur, placeret kun godt en times kørsel fra København

Tilføj til
Mine steder

Et stykke dansk industrihistorie!

Et unikt sted med masser af muligheder

Sukkerfabrikken i Stege, der tidligere summede af liv fra de mange arbejdere, der havde deres gang på stedet, lukkede i 1989, men det gamle fabrikskompleks summer stadig! I dag er det dog småvirksomheder, butikker, forskellige events og kulturelle aktiviteter, der sætter liv i det tidligere industriområde.

De gamle og karakterfulde bygninger byder på uanede muligheder. I de rå, men smukke omgivelser, får I en helt unik og anderledes ramme for jeres næste konference, messe eller møde. Den atmosfærefyldte, gamle lagerhal, den ”Böhmiske Hal”, er med sin rummelighed og fantastisk smukke tagkonstruktion en nydelse i sig selv. Den 1.000 kvm. store hal kan rumme helt op til 600 personer, så her er plads til de helt store events.

Sukkerfabrikkens andet store lokale, ”Dansesalen”, er også en særlig oplevelse, fordi man her har formået at gennemføre en smuk renovering og samtidig bevare rummets særlige industrielle karakter.

Sukkerfabrikken er leveringsdygtig i komplette løsninger

Via en bred vifte af lokale samarbejdspartnere er Sukkerfabrikken i stand til at tilbyde alt fra transport og overnatning til catering og aktiviteter. Og hvad aktiviteterne angår, er der nok at tage af i dette naturskønne hjørne af Danmark. Her er suveræne fiskevande lige udenfor døren, masser af kyst, den berømte vandrerrute ”Camønoen”, Møns Klint og Klinteskoven med mulighed for både mountain biking og trætop klatring, og så har I intet mindre end Nordens mest imponerende stjernehimmel, også kendt som ”Dark Sky”, at glæde jer til.

Kendiseffekt!

Hvis Sukkerfabrikken virker bekendt, kan det være fordi, I har set den på TV, hvor den i 2018 har været ramme for det populære underholdningsprogram ”Toppen af poppen

Overnatningssteder i nærheden

Johanneberg

Overskud til de individuelle løsninger!

Kursusstedet Johanneberg har en smuk unik placering ved vandet mellem Sjælland og Falster med udsigt til Storstrømmen. Her er i omringet af den flotteste natur.

  • 65 min fra København
  • 80 personer
  • 27 værelser

Residens Møen

Hjertelig og autentisk oplevelse!

Residens Møen, der ligger i en utrolig smuk og naturskøn del af Danmark, byder på autencitet og en helt særlig atmosfære, der absolut er værd at rejse efter.

  • 75 min fra København
  • 80 personer
  • 30 værelser

Hotel Præstekilde

Kilden til gode oplevelser!

Lige udenfor Stege, nærmest midt på en golfbane, ligger Hotel Præstekilde - et moderne hotel med mødefaciliteter, der kan imødekomme de flestes behov.

  • 75 min fa København
  • 250 personer
  • 45 værelser