text

Rosenfeldt Gods

Magasinbygningen på Rosenfeldt Gods kan blive rammen om jeres næste møde eller konference. Her er plads til 110 deltagere i historiske og flotte omgivelser.

Tilføj til
Mine steder

Smukke og atmosfærefyldte omgivelser!

I historiens fodspor

Det restaurerede kornmagasin fra 1776 er en flot, historisk samt moderne bygning indhyllet i ren idyl. De flotte lokaler er restaureret med respekt for deres historie, men med fokus på nutidens brug. Med en placering i det fredede gårdanlæg, hvor unikke bygninger omgiver den ene side og store grønne områder omgiver den anden, er i sikre på at blive inspireret. De omkringliggende steder opfordrer i dén grad til en aktiv pause fra jeres møde eller konference, hvor det vil være oplagt at gå på opdagelse i det grønne eller suge historien og atmosfæren til sig fra de flotte bygninger og gårdanlæg.

Mulighed for det meste

Den 350 m2 store bygning byder på lokaler der kan imødekomme de fleste drømme og ønsker. Med mange års erfaring indenfor udlejning af lokaler, ved Rosenfeldt Gods præcis hvad den enkelte har brug for. Dette bliver understøttet af det tætte samarbejde med Frimann’s Gourmet v/Claus Frimann, der kan være behjælpelig med gourmetmad under jeres møde og konference. Ydermere findes der også mulighed for overnatning for de mindre mødegrupper.