text

Mindeværdig

”Mindeværdig” står for det nordisk enkle og rene liv med fokus på autencitet. Her føler man sig hjemme, ikke som i ens eget hjem, men hjemme som i den følelse, hvor man er sig selv.

Tilføj til
Mine steder

Beslutninger kræver inspirerende omgivelser!

Mindeværdig

”Mindeværdig” er et samarbejde mellem Hotel Frederiksminde i Præstø, Rønnede Kro og Hotel Baltic i Høruphav på Sydals, der alle prioriterer kvalitet, autencitet og bæredygtighed højt. Alle tre virksomheder har til huse i udsøgte og historisk interessante bygninger, der er istandsat med de allerbedste materialer og indrettet med møbler og inventar, der matcher deres historie.

Hotel Frederiksminde

Hotel Frederiksminde skaber med sine historiske omgivelser og naturskønne beliggenhed de perfekte rammer for jer, der vil holde et møde udover det sædvanlige. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale romantiske stil fra 1890’erne. Her er eksklusivt, men alligevel hviler der en behagelig og afslappet atmosfære over stedet, der får skuldrene til at falde ned – og ting til at ske!

Hotel Frederiksminde har fire mødelokaler i forskellige størrelser. Det mindste er den historiske ”Snaphanestue”, der kan rumme op til 14 personer, mens det største er den elegante ”Frederiksmindesal”, der har plads til ca. 110 gæster.

Køkkenet står klar til at forkæle jer med mad, der er lavet af råvarer af absolut bedste kvalitet: Havets friske udbud, sæsonens vildt, naturens vilde urter og fristelser fra små, lokale producenter.

Rønnede Kro

Er det hygge og intimitet, I søger, er Rønnede Kro et godt valg, for her får I ægte dansk krostemning. Kroen blev i 2008 overtaget af den danske forretningsmand Hans Michael Jebsen, der har gjort det til sin hjertesag at restaurere og genoplive historiske ejendomme i oprindelig stil, og det er i den grad lykkedes på Rønnede Kro. Ude og inde er alt indrettet med respekt for kroens historie, hvilket giver et stilfuldt udtryk men samtidig en hyggelig og dejligt afslappet atmosfære.

Til en ægte kro hører også god mad, og i den forbindelse er Rønnede Kro ingen undtagelse. Grundtanken i køkkenet er at servere velsmagende mad med inspiration fra både fra det traditionelle danske krokøkken og den klassiske bistro. Menuen er skabt i et tæt samarbejde med lokale leverandører for at sikre kvalitet til rimelige priser, så her er alt som i gamle dage: Velsmag til overkommelige priser!

Med sin placering, tæt på mark og skov, skaber Rønnede Kro den perfekte ramme for inspiration og nytænkning. Her kan arrangeres møder, kurser og konferencer med op til 100 deltagere, og med sin placering, centralt på Sydsjælland, og bare et par km fra Sydmotorvejen, er det nemt at komme dertil. Fx er der kun 45 minutters kørsel fra København.