text

Mad Synergi

Fra elegante og traditionelle - til innovative og kreative oplevelser. Mad Synergi sætter drivkraft og værdi i at skabe den optimale madoplevelse til netop dit møde eller konference.

Tilføj til
Mine steder

Innovative og kreative madoplevelser!

Om Mad Synergi

Mad Synergi er grundlagt i København i 2008 af kokkeuddannet, Jeppe Graa.

I takt med at virksomheden voksede og nye lokaler blev nødvendige, førte vejen i 2011 Mad Synergi til Roholte nær Præstø fjord, hvor virksomheden også holder til i dag. Lokalerne på de 1250 kvm. er i gang 24 timer i døgnet, med bageri om natten og produktion om dagen.

Det kan vi tilbyde

Fra elegante og traditionelle – til innovative og kreative oplevelser.

Vi leverer til privat- og firmaarrangementer, uanset geografisk placering, arrangementets størrelse eller anledning. Essensen er et fundament af kvalitet, ærlighed og professionalisme. Vi kan levere maden direkte til din dør, eller være din full-service leverandør, der sørger for hele arrangementet.

Med udgangspunkt i dit ønske skaber vi den bedste smag, som passer til dig og dit behov.

Catering

Firmafest, konference, reception eller bryllup. Vi finder stor værdi og drivkraft i at skabe den optimale madoplevelse, der netop passer til dit arrangement. Mad, logistik og stemning skal gå op i en samlet heldhed. Vi kan håndtere alt fra traditionel til økologisk, vegetarisk eller gluten- og laktosefri catering.

Events og arrangementer

Med 10 års erfaring, og et stærkt team af dygtige mennesker på rette poster, sætter vi stor respekt i via vores allerbedste performance at skabe et enestående arrangement. Med positiv fordel har vi et køkken i konstant udvikling, hvilket betyder, at vi har et stabilt apparat i ryggen, der kan skabe et væld af muligheder i form af servering, indpakning og logistik. Mulighederne er mange, men fokus og kvalitet er essensen. Med dygtige samarbejdspartnere er synergieffekt skabt, hvilket resulterer i, at vi kan tilbyde et komplet arrangement.