text

Klintholm Gods Lake Apartments

Camoufleret i bøgeskov og med panorama udsigt til Møns største sø, Hunosø, finder i en unik perle hvor dansk hygge, naturen og moderne nordisk minimalisme smelter sammen.

Tilføj til
Mine steder

Når i skal være omgivet af skønhed!

Camoufleret i naturen

Klintholm Gods Lake Apartments er et koncept hotel der åbnede dørene for første gang i 2019. Hotellets placering er helt unik med udsigt til Møns største sø Hunosø, en kort gå tur fra Møns Klint samtidig med at det falder i et med landskabet og bliver camoufleret af den store flotte bøgeskov. Her er der plads til at finde roen, fordybe sig og nyde den unikke placering.

Nordisk minimalisme

Hos Klintholm Gods Lake Apartments er naturen og nordisk minimalisme inviteret indenfor. Hotellet byder på store, åbne og lyse rum uanset om du besøger restauranten, mødelokalerne eller lejlighederne. Lejlighederne er alle unikke og indrette med hver deres tema.

Fokus på det økologiske og lokale

I hotellets restaurant bliver der lagt stor vægt på sund og nærende mad til både krop og sind. Her bliver der taget udgangspunkt i Klintholm Gods’ egen køkkenhave og egen bæredygtige Hereford oksekødsproduktion. Vil du nyde restaurantens måltider efter dit stjernetegn er dette også muligt. Den holistiske tilgang er altid i fokus og der bliver sat en ære i glade og tilfredse gæster.

Ekstraordinære og anderledes oplevelser

Teamet hos Klintholm Gods Lake Apartments har mange kompetencer og kan berige gæsterne med ekstraordinære og anderledes oplevelser så som koyoga, kosafari og rundvisning på selve godset eller crashkursus om ayurveisk madlavningskunst. Mulighederne er mange og egentlig kalder det bare på at blive set og oplevet, og alt kan lade sig gøre lige udenfor døren.