text

Karrebæksmindefjord

Karrebæksmindefjord finder i på Enø omgivet af smuk natur og vand til alle sider. Her kan i afholde det perfekt møde, kursus eller konference i de skønneste omgivelser.

Tilføj til
Mine steder

Fjordudsigt og skøn natur!

Om Karrebæksmindefjord og menneskene omkring

Det er kombinationen af Karrebæksmindefjords professionelle kursus- og mødefaciliteter og de naturskønne omgivelser, der gør at Karrebæksmindefjord danner en unik og afslappende ramme for jeres møder, kurser og konferencer. Folkene bag sætter en ære i at give jer den bedste service, og få jeres arrangement til at gå op i en højere enhed.

I juni 2018 blev det gamle feriecenter istandsat og opgraderet, så det igen fremstår lyst, moderne og har alt hvad gode mødelokaler bør indeholde. Der tilbydes 450 m2, som fordeles på 3 forskellige lokaler; ENØSALEN med plads til 70-220 pers, FJORDEN er lidt mindre med plads til 20-40 pers. og UDSIGTEN er perlen på 1. sal med plads til 2-20 pers.

I starten af 2019 bliver der ligeledes opført 7 lækre lejligheder i forbindelse med lokalerne, hvor der udover de tilknyttede hytter kan overnattes i forbindelse med div. arrangementer.

Vi har meget mere end lækre mødelokaler…

Der er mulighed for overnatning i hytter i forbindelse med jeres arrangement, og der kan ligeledes arrangeres events og udflugter skræddersyet til jeres ophold.

Karrebæksminde Fjord er omgivet af den skønneste natur, udsigt, omgivelser, afslapning og ro i en travl hverdag, som er perfekt til teambuilding og gåture i den friske luft.

Karrebæksmindefjord som mødested

Der tilbydes alt i AV udstyr, parkering, forplejning efter ønske og behov og overnatningsmulighed. Der hjælpes meget gerne med at sammensætte jeres arrangement med dygtige eksterne samarbejdspartnere, som byder på alt lige fra øl/vinsmagning, vasemaling hos Kähler, kanosejlads, teambuilding og meget meget mere.

Jeres arrangement er i fokus, og ingen arrangementer er ens.