text

Jungshoved Præstegaard

Har I brug for at trække stikket helt ud og mødes i smukke, romantiske og naturskønne omgivelser, blot en times kørsel fra København, så er Jungshoved Præstegaard en tanke værd.

Tilføj til
Mine steder

Møder med plads til fordybelse!

Om Jungshoved Præstegaard og værtsfamilien

Jungshoved Præstegaard er et familiedrevet luksus boutique badehotel og mødested, der har til huse i en gammel præstegård med rødder tilbage til 1700-tallet. Den nænsomt renoverede gård emmer af historie, romantik og kvalitet. Den gamle stil med blandt andet egebindingsværk og småsprossede vinduer er bevaret samtidig med, at stedet er fulgt med tiden og tilbyder alle de faciliteter, man forventer af et moderne mødested.

Fantastisk beliggenhed med uanede muligheder

Jungshoved Præstegård ligger på den lille halvø Jungshoved lidt udenfor den charmerende sydsjællandske købstad Præstø. Gården ligger på en bakketop, omgivet af marker og skov og med den mest fantastiske udsigt over Bøgestrømmen til Nyord og Møn i det fjerne. Her er ro og fred og rum til aktiviteter af enhver slags, så hvad enten I ønsker action eller stille fordybelse, kan I få det her. Blandt andet tilbyder stedet sejlads i RIB-båd og perfekte rammer for cykel-, løb- og vandreture, mens den store præstegårdshave er som skabt til mere fredelige aktiviteter.

Jungshoved Pæstegaard bliver drevet af Familien Rasmussen i to generationer med svigerbørn og børnebørn. Familien sætter en ære i at give alle en uforglemmelig oplevelse, hvor kunden altid er 100% i centrum. Så holder I jeres møde her, kan I forvente stor fleksibilitet og iver for at imødekomme jeres individuelle ønsker og behov.

Jungshoved Præstegaard som mødested

Her er rum for det lille, intime møde og en festsal med plads til op til 80 deltagere, hvor stole- og bordopstilling kan tilpasses til netop jeres behov. Her er moderne AV-udstyr og forplejning, der bidrager til at gøre jeres møde på Jungshoved Præstegaard til en helt særlig og uforglemmelig oplevelse.