text

Jomfruens Egede

På den fredet herregård, Jomfruens Egede, der ligger midt i noget af Sydsjællands smukkeste natur, kan I holde jeres næste arrangement i nogle helt unikke, historiske rammer.

Tilføj til
Mine steder

Når rammerne skal være i en klasse for sig!

Midt i naturen

Jomfruens Egede ligger midt i naturen, bare 45 min. kørsel fra København, med egen park og direkte udsigt til skov og bølgende agerland. Her er rum for ”walk & talk”, afslapning i de magelige liggestole, hvis I da ikke hopper i vildmarksbadet eller tager en tur i saunaen. Men der er også plads til aktivitet, fx. yoga, bålsysler, lerdueskydning eller jagt, hvis I går efter de lidt mere alternative udfordringer.

Nyt og gammelt i fin harmoni

Jomfruens Egede er en arkitektonisk perle med en udsmykning og indretning, der er helt enestående i Danmark. Nationalmuseet beskriver stedet som et af hovedværkerne i dansk interiørkunst fra slutningen af 1700-tallet, så her fornemmer I virkelig historiens vingesus. Men det betyder ikke, at tiden er gået i stå, for de historiske stuer er indrettet med moderne mødefaciliteter, AV-udstyr og hurtig WiFi, ligesom gæsteværelserne har alle de nødvendige bekvemmeligheder.

Afslappet og familiær stemning

På trods af de fine, historiske omgivelser, hviler der en behagelig, afslappet og næsten familiær stemning over stedet. Her kan man sagtens begive sig ned til vildmarksbadet eller saunaen kun iført tøfler og badekåbe, uden at der bliver løftet et øjenbryn af den grund. Når I holder jeres arrangement på Jomfruens Egede, har I altid hele stedet for jer selv – inklusiv egen kok og værtinde, der sørger for, at alt glider, som det skal, og stiller op, når maden skal præsenteres, eller I bare har brug for en snak. Og apropos maden, så kan I godt se frem til en kulinarisk oplevelse, for køkkenet drives af de tre københavnske stjernerestauranter Pluto, Gorilla og Retour Steak.

Spændende mødelokaler og gæsteværelser

Jomfruens Egede har flere forskellige møde- og eventlokaler, blandt andet den historiske havestue med direkte udgang til parken og frit udsyn til mark og skov, mens den gamle smedje er lavet om til et spændende fest- og konferencelokale med plads op til 130 personer. Stedets 20 nyrenoverede gæsteværelser er med sin enkle og meget stilfulde og unikke indretning et kapitel for sig og det perfekte sted at koble af efter dagens program.