text

Johanneberg

Kursusstedet Johanneberg har en smuk unik placering ved vandet mellem Sjælland og Falster med udsigt til Storstrømmen. Her er i omringet af den flotteste natur.

Tilføj til
Mine steder

Overskud til de individuelle løsninger!

Om Johanneberg 

Vi er en moderne kursusvirksomhed med masser af sjæl og historie. Ejendommen rummer et udvalg af møde-konferencerum, der er velegnet til stort set alle former for plenummøder og gruppearbejder.

Plads til alle typer møder

Vi tilbyder mødelokaler med av-udstyr, flipover, whiteboard, trådløst internet samt direkte udgang til hyggelige terrasser.
Med 4 lokaler i forskellige størrelser og med en flot udsigt, kan vi både huse de fleste møder og mindre konferencer. Vores største lokale kan rumme 100 deltagere. De mindste lokaler har plads til henholdsvis 20-30 og det sidste har plads til 60 deltagere.

Geografi

Fra Johanneberg er der via let tilgængelig motorvej 100 km til København, 80 km til Storebæltsbroen, 140 km til Odense, 35 km til Næstved og i løbet af ganske få timer kan man være i Hamborg, 225 km.
Vordingborg også kaldet ”Kongernes by” 8 km.

Er man interesseret i natur og kultur er der flere oplagte besøgsmål i nærheden af Johanneberg som f.eks. Gåsetårnet med Danmarks Borgcenter, Møns klint med Geocentret og selvfølgelig den fantastiske omkringliggende natur