text

Hotel Kirstine

Blot en times kørsel fra København kommer du til skønne og rolige Næstved, og tæt på centrum ligger smukke Hotel Kirstine - Lad det historiske hotel byde jer indenfor.

Tilføj til
Mine steder

Møder i unikke omgivelser!

Hvem er vi?

Hotel Kirstine er oprindeligt bygget som en trelænget gård helt tilbage i 1745. Siden har bygningerne huset mange forskellige af Næstveds stormænd. Eksempelvis byens borgmestre, hvor gården ikke var en embedsbolig, men privat ejet.
I 1909 blev bygningen til et Missions Hotel, og fremtræder i dag som Hotel Kirstine.

Når du træder ind på Hotel Kirstine, bliver du hurtigt en del af historien, og du er ikke i tvivl om at stedet rummer mere end bare værelser, møde- og festlokaler, her er charme og sjæl.

Hotellet er restaureret med øje for dets historie, for vi ved, at det er de små detaljer som skaber oplevelsen.
Hotel Kirstine er et 4-stjernet privatejet hotel, drevet af Henriette og Henrik Green. Hos os, sætter vi en ære i, at gæsten er 100% i centrum, og vi går efter at give alle en uforglemmelig oplevelse, samt vi ønsker at imødekomme dine individuelle behov. Dette er kun muligt med vores dygtige og altid hjælpsomme personale.

Hvad kan vi tilbyde?

Hotel Kirstine har flere forskellige lokaler, der alle er indrettet individuelt, til brug af afholdelse af kurser og møder, vi ligger stor vægt på at sørge for at rammerne er de bedst mulige for dig og din virksomhed. Vores lokaler har plads til, op til 144 deltagere og kan tilpasses efter dit behov.

Alle lokaler er udstyret med AV-udstyr, samt der vil være både isvand, bolsjer, blokke og penne at finde i lokalet, så vi kan give jer de bedste remedier, til at afholde jeres møde eller kursus.
Hotellet ligger i naturskønne omgivelser med blot en times kørsel fra København.

Vi håber snart at kunne byde netop dig velkommen på Hotel Kirstine, til en skøn og mindeværdig oplevelse.