text

Holmegaard Værk

Tilføj til
Mine steder

Holmegaard Værk

Hos Holmegaard Værk kan I holde jeres næste møde, konference eller workshop i den kreative smeltedigel på det nyåbnede Holmegaard Værk i Næstved eller i historiske omgivelser på Danmarks Borgcenter i Vordingborg.

Holmegaard Værk

Holmegaard Værk er Danmarks nye hot spot for kunsthåndværk og tradition og kan rumme op til 400 personer i et møde. Museet ligger lige ved kanten af Holmegaard Mose og slår dørene op til en verden af design, håndværk og historie. I kombination med jeres møde eller konference kan I opleve en af Nordens største og vigtigste glassamlinger på mere end 42.000 stykker glas. Herudover er mulighed for at udforske materialerne i museets glas- og keramikværksteder.

Danmarks Borgcenter – Blandt konger og middelalderborge

På Danmarks Borgcenter ligger Kornerups Rådhus, som er et historisk rådhus, der i dag giver plads til flere virksomheder samt 3 moderne mødelokaler med AV-udstyr. Rådhusets tidligere dommerkontor og store sale tilbyder lyse og rummelige lokaler, der danner de perfekte rammer til de vigtige møder eller mindre konferencer.

Danmarks Borgcenter byder desuden på muligheden for at bruge tid midt i danmarkshistorien til at sætte prikken over i’et på dit møde. Besøg Danmarks eneste bevarede Borgtårn eller få en komplet rundtur med vores medrivende og moderne fortælling, hvor forskellige elektroniske medier er med til at styrke oplevelsen. Giv dine deltagere muligheden for at blive opslugt af Danmarks historien eller lad dem nyde Vordingborgs bedste udsigt. Kontakt os og hør hvordan vi kan gøre jeres næste møde historisk.