text

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Hjertet af Grønnegades Kaserne Kulturcenter er den totalrenoverede koncertsal Ny Ridehus, der giver den perfekte ramme om konferencer og møder.

Tilføj til
Mine steder

Sydsjællands største – Danmarks smukkeste!

Perlen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Sæt dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere stævne i en af Danmarks smukkeste koncertsale. Ny Ridehus er perlen blandt Grønnegades Kaserne Kulturcenters mange lokaler, der egner sig til alt fra undervisning, workshops, foredrag, musik og spisning. Sydsjællands største kulturcenter er leveringsdygtige i alt fra lyd, lys, av og mad, til avancerede afviklinger af professionelle indslag. Grønnegades Kaserne Kulturcenter ligger i hjertet af Næstved. Fem minutters gang til Næstved Stations halvtimes drift mod København, Sydsjælland, Lolland og Falster, gør stedet til et af de mest attraktive steder at afvikle konferencer og møder på Sjælland.

Tidligere dragon- og husarkaserne

Grønnegades kaserne er en tidligere dragon- og husarkaserne, der i dag er et levende kulturcenter. Fortidens funktion ses tydeligt på de gamle smukke bygninger, og ikke mindst stednavne som f.eks. Gl. Ridehus, Musikstalden, Smedjen og Lave Ridebane.

Hjertet af Grønnegades Kaserne Kulturcenter er den totalrenoverede koncertsal Ny Ridehus, der med den tilbyggede og moderne foyer, giver den perfekte ramme om teater, shows, koncerter og konferencer.

Multifunktionel sal

Med udgangspunkt i Ny Ridehus kan spændende konferencer udfolde sig fra få timer, til flere dage. Her kan den multifunktionelle sal omstilles fra auditorie med tribune, til gruppearbejdsborde, og fra frit gulv til gallamiddag. Det professionelle tekniske personale håndterer dagligt store produktioner fra ind- og udland, og er med til at sikre en problemfri afvikling af jeres næste arrangement. Stedets helt særlige akustik, skabt af dets smukke vægge, giver en behagelig atmosfære.

De syv primære udlejningslokaler spænder over 1.500 kvm, der kan rumme alt fra 30 til 700 personer, og er med til at skabe en dynamisk og effektiv afvikling af møder og konferencer, hvor tiden er essentiel.

Centralt placeret i Næstved

Stedets centrale placering i Næstved gør Grønnegades Kaserne Kulturcenter til et naturligt udgangspunkt for opdagelse i middelalderbyen, der regnes for Sydsjællands hovedstad. Her kan turen gå mod byens kendte graffitiværker, Susåen, Herlufsholmskoven og den levende bymidte med dets handelsliv. Hvis man ikke har booket billet til en koncert eller forestilling på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, er der også mulighed for uforpligtende kulturoplevelser i Det Historiske Hjørne, Grafikgalleriet og det levende streetmiljø på Høje Plads.

Overnatningssteder i nærheden

Hotel Kirstine

Møder i unikke omgivelser!

Blot en times kørsel fra København kommer du til skønne og rolige Næstved, og tæt på centrum ligger smukke Hotel Kirstine - Lad det historiske hotel byde jer indenfor.

  • 45 min fra København
  • 144 personer
  • 56 værelser

Karrebæksmindefjord

Fjordudsigt og skøn natur!

Karrebæksmindefjord finder i på Enø omgivet af smuk natur og vand til alle sider. Her kan i afholde det perfekt møde, kursus eller konference i de skønneste omgivelser.

  • 60 min fra København
  • 220 personer
  • 42 værelser

Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter

Her skabes rum til vækst!

Fantastisk beliggenhed, et anerkendende og imødekommende personale, miljøbevidsthed og arbejdsforhold, der skaber glade og motiverede medarbejdere!

  • 65 min fra København
  • 150 personer
  • 120 værelser