text

Fladså Turist

Bustransport er en vigtig del af et succesfuldt møde set-up, og Fladså Turist A/S er klar til at løse opgaven med vores professionelle medarbejdere og topklargjorte busser.

Tilføj til
Mine steder

Mødet starter i bussen!

Professionelle medarbejdere og topklargjorte busser 

Bustransport er en vigtig del af et succesfuldt møde set-up, og Fladså Turist A/S er klar til at løse opgaven med vores professionelle medarbejdere og topklargjorte busser. Over 30 års erfaring borger for kvalitet og service til den rigtige pris. Dertil en kapacitet på over 1000 pladser i egne busser og et velfungerende netværk, som gør selv den største opgave mulig at løse med 3 vigtige ord, SERVICE, KVALITET og TROVÆRDIGHED.

Tag en tur i vores univers på hjul, en oplevelse udover det sædvanlige!

I over 30 år har Fladså Turist A/S været garant for troværdig og sikker bustransport med mange tusinde tilfredse kunder, lige fra den lille børnehaveklasse til de store firmaarrangementer med flere tusind gæster, vi løser det hele, og vi udleverer gerne referencer på direkte forespørgsel.

Vi udfører både kontraktkørsel for kommuner og bestillingskørsel for store og små kunder, altid med Service, Kvalitet og Troværdighed for øje. Vi råder over en veltrimmet vognpark, og finder altid en optimal løsning på kundens ønsker, uanset om det er ”skrabet” skolebus eller vores nye store ”Business-Line” koncept med konferenceborde, minikøkken, flip-up skærme til video præsentation eller noget helt andet, mulighederne er uendelige.

Alt vores personale har kun et mål, tilfredse gæster i vores busser, og det indebærer naturligvis også præsentabel uniform, sprogkundskaber og regelmæssige kursus i sikkerhed ombord på bussen.