text

Feddet Strand Resort

På Feddet Strand er moderne faciliteter, naturen omkring stedet og de mange aktivitetmuligheder med til at skabe totaloplevelsen til jeres næste møde.

Tilføj til
Mine steder

Danmarks smukkeste naturomgivelser!

Lokaler til det meste

På Feddet Strand Resort har vi lokalet klar til dit næste firma- eller privatarrangement. Vi har lokaler i forskellige størrelser, og vores nyeste lokale har plads op til 100 siddende gæster.

Lokalerne er velegnet til konferencer, afholdelse af møder, generalforsamlinger, foreningstræf, firmaudflugter, fester og meget mere. Ligeledes er lokalerne udstyret med AV hjælpemidler, såsom whiteboard, internet, projekter, TV m.m.

Mange aktiviteter i pausen

De praktiske rammer er sat, og i kombination med vores faciliteter og naturen omkring stedet, er arrangementets muligheder uendelige.

Ta’ eksempelvis firmaet med på teambuilding og styrk det sociale fællesskab med aktiviteter, som el-motocross, ridning, kajak, gps-løb eller MTB. Med andre ord! Vi skræddersyer gerne dit næste arrangement. Vi samarbejder desuden med flere professionelle leverandører indenfor teambuilding, ledelsesudvikling og coaching, så lad os stå for det, og give jer en totaloplevelse.