text

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

På Dalby Hotel får I en autentisk hotel- og mødeoplevelse i hyggelige og afslappede omgivelser. Hotellet byder på god mad fra deres egen Restaurant Bregnen.

Tilføj til
Mine steder

Hyggelige og afslappende møder!

Hyggelig og afslappet atmosfære

Dalby Hotel er et klassisk dansk provinshotel med en hyggelig og afslappet atmosfære. Her hviler en dejlig ro over stedet, som gør, at man hurtigt føler sig hjemme. Der er flere hyggekroge, både inde og ude, til afslapning eller de mere uformelle snakke. Stedet har også en stor have til afkobling eller aktivitet alt efter jeres behov.

Mange års erfaring

På Dalby Hotel har man mange års erfaring med møder og konferencer, så her kan man tackle det meste. Værterne, Pia og Martin, er meget fleksible og klar til at skræddersy jeres arrangement, så det præcist matcher jeres behov og ønsker. Udover hotellets 28 værelser har stedet tre separate konferenceafdelinger og alt nødvendigt AV-udstyr.

Her spiser I godt

Køkkenet på Dalby Hotel er kendt for gedigne og rigelige portioner, lavet fra bunden og sammensat af sæsonens friske råvarer. Og også her bliver der naturligvis taget hensyn til kundernes ønsker.

Central beliggenhed

Dalby ligger centralt på Sjælland og kun fem km fra Sydmotorvejen, så her er det ikke bare nemt at komme til fra København, men også vest og nord fra. Fx er der bare 20 km til Ringsted.

Aktiviteter i området

Vil I krydre jeres arrangement med en ”ud-af-huset-oplevelse”, er der flere muligheder i nærområdet. Fx. kan I besøge Faxe Kalkbrud og gå på opdagelse efter fossiler eller blot nyde den flotte natur, eller I kan besøge Danmarks største klatrepark, Camp Adventure, bare fem km væk. I selve Dalby har I Bournonvilles Wild West, der blandt andet byder på cowboy-games, cowboyfest og diverse teambuilding-arrangementer.