text

Carsten Ohm

De bedste samtaler og tanker kommer ofte når vi går. Gør jeres deltagere gladere og sundere - og få mere værdiskabelse, energi og refleksion ind i jeres konferencer, møder og seminarer.

Tilføj til
Mine steder

Ekspert i Walk & Talks til konferencer og møder!

De deltagende vil elske jer for det!

Måske I allerede har prøvet det…. – hvis ikke, så er her muligheden. Book en 1-2 timers energigivende Walk & Talk i forbindelse med jeres næste konference hos en af stederne her på sitet. Eller lav et samarbejde med mig, hvor I bruger mine erfaringer til at skabe en unik heldags konference eller seminar, der blander oplæg, teambuilding/networking, gruppearbejde, forplejning og skræddersyede Walk & Talks undervejs.

Walk & Talk i naturen = den bedste ramme for at tænke nye tanker.

Steve Jobs fra Apple og Søren Kierkegaard var begge på forkant med udviklingen – og brugte vandring til at kunne tænke nye tanker. Forskere har påvist at vi er mere kreative, når vi går end når vi sidder ned. Udnyt det og vis på samme tid, at I tager sundhed og forebyggelse af stress alvorligt ved at bruge vandring og naturen, når folk skal mødes.

Det er egentligt ret oplagt, ja faktisk lige til at gå til!

I har styr på tema’et og dem som skal deltage. Jeg sørger i samarbejde med jer for at designe en oplevelse, hvor refleksionen bliver dybere, deltagerne rystet sammen og at holdbarheden af det I skal arbejde med, bliver langtidsholdbar. Alle bekymringer om forplejning, logistik, påklædning, transport, vandrerute(r) og evt. overnatning, står jeg for. Jeg står for transport i luksusbus(ser), hvor tiden f.eks. udnyttes til at skyde dagen i gang med en lille film, som produceres eller udvælges til jeres formål. Jeg har designet og gennemført Walk & Talk fra alt fra 1 til 24 timer med grupper fra 8-400 personer. Kontakt mig og kom et skridt nærmere en unik løsning for jer.